Te koop gevraagd/aangeboden

Ook adverteren?

Leden kunnen, zonder verdere kosten, auto’s en onderdelen te koop vragen en aanbieden op de website en nieuwsbrief CSinfo.
Voor niet-leden hanteren wij een vergoeding van 10,00 euro.

Lever per email aan de webmaster een advertentietekst in MS Word of emailbericht aan. Je kunt daarbij maximaal 6 foto's bijvoegen in JPEG of PNG formaat welke niet groter dan 200kB per stuk.

Daarnaast worden in de vele klassiekertijdschriften regelmatig clubauto’s aangeboden. De BMW Coupé Club bemiddelt niet in de aan- en verkoop van auto’s.

Onderdelen

De BMW Coupé Club Nederland heeft géén onderdelenmagazijn en verkoopt dus geen onderdelen. De Nederlandse en Belgische BMW-dealers hebben incidenteel sommige onderdelen nog wel op voorraad. In elk geval kunnen deze dealers nog onderdelen bestellen, die te vinden zijn op de onderdelen CD-rom voor de klassieke BMW.

Deze CD-rom is bij elke BMW-dealer te bestellen onder bestelnummer 72.00.0.035.315. Hierop staan de onderdelen gespecificeerd van zo’n beetje alle klassieke BMW’s. Aan de hand van het chassisnummer kun je hier ook nagaan met wat voor een BMW je te maken hebt.

Laatste Nieuws

Lid worden?

Lid zijn van de BMW Coupé Club betekend dat je er niet alleen voorstaat. Je ontmoet ”lotgenoten” in je eigen provincie of daarbuiten. Gezellige clubdagen zoals binnen- en buitenlandse toerriten, technische dagen, evenementen, kennisuitwisseling ...

Lees verder of direct Inschrijven

Ledentoegang

Leden hebben toegang middels hun personlijk inloggegevens. Klik hier of bovenaan elke pagina aan de rechterzijde om in te loggen en de ledenopties te gebruiken.