Lid worden?

Lid zijn van de BMW Coupé Club betekent dat je er niet alleen voorstaat. Je ontmoet ”lotgenoten” in je eigen provincie of daarbuiten. Gezellige clubdagen zoals binnen- en buitenlandse toerriten, technische dagen, gezamenlijk bezoek aan evenementen, kennisuitwisseling via de website, etc.

Tevens heb je toegang tot het leden-gedeelte van de website en de nieuwsbrief waar veel informatie in te vinden is.

Het leukste en interessantste deel van onze club zijn de clubdagen. Hier ontmoet je leden waarmee je (technische)ervaringen ”live” kunt uitwisselen. En last but not least: deze dagen zijn bovenal gezellig en ongedwongen.
Voor een impressie van clubdagen kijk je op de pagina Evenementen.
Als autoclub wil je natuurlijk ook gewoon autorijden. Dit doen we middels touritten in Nederland maar ook daarbuiten.
De buitenlandse trips staan bekend om het "freude am fahren" in mooie omgeving aangevuld met gezelligheid en lekker eten en drinken.   

Het lidmaatschap

De contributie bedraagt € 75,- per jaar.
Binnen de periode van 1 maart tot 1 december € 6,50 per maand.
Inschrijfgeld: € 10,-
 

Lid worden

Laatste Nieuws

Lid worden?

Lid zijn van de BMW Coupé Club betekend dat je er niet alleen voorstaat. Je ontmoet ”lotgenoten” in je eigen provincie of daarbuiten. Gezellige clubdagen zoals binnen- en buitenlandse toerriten, technische dagen, evenementen, kennisuitwisseling ...

Lees verder of direct Inschrijven

Ledentoegang

Leden hebben toegang middels hun personlijk inloggegevens. Klik hier of bovenaan elke pagina aan de rechterzijde om in te loggen en de ledenopties te gebruiken.