Video's

Op deze pagina zijn enkele BMW coupé gerelateerde filmpjes te zien.

Sleutelvrienden met E9 en E12

2 Vrienden delen hun passie voor BMW met allebei een eigen favoriet.

628Csi op de rollenbank

Deze mooie orginele E24 wordt op de rollenbank aan de "PK's" gevoeld.
Slechts 10 PK verlies in 30 jaar tijd. Doen de huidige 4 cylinder turbo's het over die tijd ook nog zo goed?

BMW documentary

Een oude promotiefilm van BMW over het het kenmerkende ”freude am fahren” gevoel. De combinatie van sportiviteit en luxe van BMW automobielen.

Er komen diverse, inmiddels klassieke, BMW’s in voor en met een terugblik naar de autosport successen en beelden van de assemblage.

BMW promotiefilm 635CSi

Uitgebracht ter introductie van 635 CSi. Het betreft hier nog de Karmann modellen met korte bumper en L-jetronic injectie. Volgens de verkoper verkrijgbaar in slechts 3 kleuren als je de speciale voorspoiler wilde hebben.

Motorjournalen BMW 3.5 CSL

Helaas niet te verstaan, maar wel een mooie impressie van BMW Zweden over de 3.5 CSL van Rune Tobiasson. Met leuke ”onboard” beelden.

1976: CSL vs Porsche 935

Bekijk hier een BMW promofilm uit 1976, met beelden van de CSL’s met hun rijders in strijd met oa de Porsche 935 in het ”WK Merken”. BMW laat hierin dan ook vermakelijk hun inhaalacties zien. Tevens zie je bekende coureurs die deze succesvolle CSL’s op verschillende circuit hebben gereden...

Brian Redman’s CSL

Hier nog een leuke film waarin Brian Redman, een eigenaar van een CSL racer, in de pits vertelt over zijn auto afgewisseld met mooie shots op het circuit.

Laatste Nieuws

Lid worden?

Lid zijn van de BMW Coupé Club betekend dat je er niet alleen voorstaat. Je ontmoet ”lotgenoten” in je eigen provincie of daarbuiten. Gezellige clubdagen zoals binnen- en buitenlandse toerriten, technische dagen, evenementen, kennisuitwisseling ...

Lees verder of direct Inschrijven

Ledentoegang

Leden hebben toegang middels hun personlijk inloggegevens. Klik hier of bovenaan elke pagina aan de rechterzijde om in te loggen en de ledenopties te gebruiken.